Hobiver UKK

Jyväskylän Tanssiopistolla on käytössä Hobiver-oppilashallintajärjestelmä. Järjestelmä toimii sekä selaimella että ladattavalla puhelinsovelluksella. Tässä usein kysyttyjä kysymyksiä:

Miten kirjaudun Hobiveriin?

Oppilaalla on oma Hobiver-tili, jonka käyttäjätunnukset luodaan kaikkiin sähköpostiosoitteisiin, jotka annetaan ilmoittautumislomakkeessa (huoltaja(t) ja oppilas). Sähköpostiin tulee kirjautumiskutsu, ensimmäisellä kirjautumiskerralla tilille luodaan itse salasana.

Hobiver-tilille kirjaudutaan osoitteesta https://jyvaskylantanssiopisto.hobiver.com/

Mitä tietoja Hobiveristä löytyy?

Oppilaan omalla sivulla näkyvät aktiiviset tunnit, niiden läsnäolot sekä aiemmat opinnot. Hobiverin kautta voi itse muokata yhteystietojaan ja sieltä löytyvät myös lukukausimaksujen laskut.

En ole saanut Hobiverin aktivointilinkkiä, miten toimin?

Ilmoittautumislomakkeen lähettämisen jälkeen ilmoittautuminen käsitellään toimistossa. Kun uuden oppilaan lomake on käsitelty ja hyväksytty, oppilas saa Hobiverin aktivointikoodin sähköpostiinsa. Mikäli vahvistusta ei kuulu 1-3 päivän sisällä, tarkista roskaposti. Ongelmatilanteissa Hobiverin asiakaspalvelu tai toimistomme auttavat.

Ilmoittautuminen ei onnistu

Mikäli ilmoittautumisen tekeminen ei jostain syystä onnistu, kokeile seuraavia: Sulje sovellus tai selain ja yritä tehdä ilmoittautuminen uudelleen. Kysy apua läheiseltäsi. Mikäli et edelleenkään onnistu ilmoittautumisessa, ole yhteydessä toimistoon joko yhdistys@jyvaskylantanssiopisto.org tai puhelimitse 044 3699700.

Miten ilmoittaudun uusille tunneille?

Uudet oppilaat, joilla ei ole Hobiver-tiliä, ilmoittautuvat osoitteessa: https://jyvaskylantanssiopisto.hobiver.com/ilmo

Oppilaat, joilla on jo Hobiver-tunnukset, ilmoittautuvat oman tilin kautta, eli tällöin kirjaudutaan ensin omalle tilille: https://jyvaskylantanssiopisto.hobiver.com/

Haluan muuttaa tuntejani, miten toimin?

Ilmoittautumislomakkeen lähettämisen jälkeen tunteja voi muuttaa, vähentää ja lisätä lähettämällä sähköpostia yhdistys@jyvaskylantanssiopisto.org. Tunteja ei voi muuttaa itse.

Haluan perua ilmoittautumiseni, miten toimin?

Ilmoita peruutuksesta viipymättä sähköpostilla yhdistys@jyvaskylantanssiopisto.org. Suullinen maininta opettajalle ei riitä. Peruutusehdot löytyvät tarkemmin täältä.

Poissaolojen korvaaminen

Opettaja merkitsee jokaiselta tunnin läsnä- ja poissaolot Hobiver-järjestelmään. Näet omat läsnäolosi kirjautumalla Hobiveriin, jossa tuntien alla näkyy läsnäolot, esim. 10/16 tarkoittaa, että käymättömiä tunteja on 6. Kun sinulle kertyy poissaoloja, voit käydä korvaamassa ne muilla tunneilla. Korvaustunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Kun menet korvaamaan, mainitse siitä opettajalle, joka merkitsee korvauskerran käytetyksi. Tarkemmin korvauskäytännöistä täältä.

Sain laskun sähköpostiini, mistä löydän laskun viitenumeron?

Laskut lähtevät Maventa-laskutusverkon kautta ja tulevat maksajalle sähköpostin liitteenä. Laskusta viitenumero löytyy alareunasta. Viitenumeron käyttö on ehdottoman tärkeää, jotta maksu kirjautuu oikein maksetuksi.

En ole saanut laskua sähköpostiini / hukkasin sähköpostilaskuni, mitä teen?

Laskun voi nähdä ja tarvittaessa myös tulostaa oman Hobiver-tilin kautta. Laskun voi maksaa Hobiverin kautta löytyvillä tiedoilla.

Voinko ilmoittautua jonopaikalle?

Ilmoittautumislomakkeessa näkyy punaisella merkintä jos tunti on täynnä. Tunnille voi kuitenkin ilmoittautua jonoon.  Jonossa ollessasi et voi osallistua tunnille. Saat ilmoituksen sähköpostiin, jos sinulle vapautuu paikka tunnilta.  Muistathan heti peruuttaa paikkasi tunnilta sähköpostitse, jos tiedät ettet pääse osallistumaan, jotta paikka vapautuu seuraavalle.

Miksi minun tarvitsee antaa henkilötunnukseni ilmoittautumisen yhteydessä?

Tarvitsemme sekä oppilaan että huoltajan henkilötunnuksen varmistuaksemme oikeasta henkilöllisyydestä sekä opintotietojen rekisteröintiä että laskutusta varten. Henkilötietojen kerääminen on tarpeellista ja lainmukaista.

Tietosuojaseloste