Kesälukukausi

Kesälukukausi 2022

Kesäjakso30.5.-10.6.
Dance Factory -tanssileiri I6.-10.6.
Choreo Zone workshop6.-10.6.
Dance Factory -tanssileiri II13.-17.6.
Tanssien läpi kesän -tunnit13.6-11.8.

Dance Factory

7-12 -vuotiaiden iloiset ja suositut tanssileirit tulevat taas!

Dance Factory I -leiri 6.-10.6.2022
Dance Factory II -leiri 13.-17.6.2022

AIKA Päiväleiri klo 9-16
PAIKKA Vapaudenkatu 48-50
OPET Heta Herva ja Veera Venho
MITÄ TEHDÄÄN? Eri lajien tanssitunteja, oman tanssin tekoa ja yhdessäoloa. Viikon huipentaa esitys!
HINTA 100 €, hintaan kuuluu lounas ja välipala.

Varaa paikkasi ajoissa, jotta mahdut mukaan. Tervetuloa leirille!

LUKUJÄRJESTYS
ILMOITTAUTUMINEN

Choreo Zone 6.-10.6.2022

Kaikille yli 13-vuotiaille, sopii myös aikuisille.

Workshopissa perehdytään komposition perusteisiin sekä koreografian valmistamiseen teorian sekä käytännön harjoitteiden avulla. Tarkoituksena on työstää omia koreografioita, joilla voi myöhemmin osallistua Tanssiopiston Show Up!-katselmukseen tai hakea kansallisiin katselmuksiin (esim. Polkuja, Uudet Tanssit, Estradi). Workshop on myös hyvä tilaisuus käynnistää tai syventää omaa koreografista lopputyötä.

Päivä alkaa ruokailulla Vaparilla klo 11.15-12. Workshopiin voi osallistua myös ilman ruokailua. Treenitunnit ovat Kalervonkadun salilla päivittäin klo 12.15-15.15 (3 h/päivä). Aamupäivisin on mahdollisuus varata salia omaan työskentelyyn. Viikon lopuksi perjantaina työn tulokset esitetään loppunäytöksessä Vaparilla. Opettajana on Mimmi Salo.

Workshopin hinta on 100€ . Hintaan kuuluu lounas sekä 5 valinnaista tanssituntia kesäjakson ensimmäisen viikon iltatunneista.

LUKUJÄRJESTYS
ILMOITTAUTUMINEN

Kesäjakso 30.5-10.6.2022

Kahden viikon kesäjaksolla on valittavissa 160 tanssituntia, joille ilmoittaudutaan tuntikohtaisesti. Tarjolla on tunteja lapsille, nuorille, aikuisille sekä 50+ ja 60+ -ikäisille alkeista jatkotasolle. Perhetunneille osallistuu aikuinen ja 1-2 lasta yhdellä hinnalla.

LUKUJÄRJESTYS
TANSSILAJIT JA TUNTISISÄLLÖT
HINNASTO
ILMOITTAUTUMINEN

Tanssien läpi kesän 13.6-11.8.2022

Läpi kesän –lukukausi kestää yhdeksän viikkoa. Tarjolla on 15 viikkotuntia, joille ilmoittaudutaan kurssikohtaisesti. Tunneilla on vaihtuvat opettajat ja ne on tarkoitettu yli 13-vuotiaille sekä aikuisille.

LUKUJÄRJESTYS
TANSSILAJIT JA TUNTISISÄLLÖT
HINNASTO
ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen

Kaikille kesälukukauden tunneille ja kursseille ilmoittaudutaan Hobiverissa. Kesäjaksolle ja Tanssien läpi kesän –tunneille ilmoittaudutaan erillisillä lomakkeilla. Tunnit voivat täyttyvät nopeasti. Mikäli haluamasi ryhmä on jo täynnä niin ilmoittaudu jonoon, ilmoitamme heti jos pääset jonosta tunnille.

Korvaaminen kesälukukaudella

Kevätlukukauden tuntien korvaaminen onnistuu sekä kesäjaksolla että Tanssien läpi kesän –tunneilla. Jokaista kesällä maksettua tuntia kohden saa korvata yhden tunnin kevätlukukauden poissaoloja. Katso korvausoikeuden määrä tarkemmin hinnastosta. Korvausoikeus ei koske rajattomalla passilla keväällä treenanneita. Huoltaja voi käyttää lapsensa korvausoikeuden. Kevään poissaolot tulee pääsääntöisesti korvata kesälukukauden aikana. Kevään poissaoloja voi korvata syyslukukaudella vain poikkeustapauksessa.

Ilmoittaudu myös korvaustunneille. Kirjoita ilmoittautumislomakkeen lisätietoja -kohtaan, kuinka monta tuntia korvaat. Kevään korvausten määrän näkee itse Hobiverin oppilaskortista: Opintosuoritukset Kevät 2022, esim. 11/17 = tunnilta on 6 poissaoloa.