Yhdistys

Jyväskylän Tanssiopiston toiminnan taustalla on Jyväskylän Tanssiyhdistys ry. Yhdistyksen hallitus tukee ja valvoo Tanssiopiston toimintaa sekä ohjaa varojen käyttöä. Yhdistyksen toiminta on taloudellista hyötyä tavoittelematonta.

Toiminta

Toiminnalla pyritään turvaamaan tasokkaan tanssin taiteen perusopetuksen tarjonta sekä ylläpitämään tanssille sopivia opetustiloja Jyväskylässä. Tarkoituksena on vahvistaa yhteistyötä ja verkottumista alueen muiden tanssintoimijoiden sekä eri taiteenalojen kanssa.

Jäsenyys

Jyväskylän Tanssiyhdistys ry:n jäseneksi liitytään maksamalla lukukausittain (syys-, kevät- ja kesä) jäsenmaksu 15 € jokaisen lukukukausimaksun yhteydessä. Jäsenyys on henkilökohtainen ja lukukausikohtainen. Jäsenenä tuet Tanssiopiston toimintaa ja alueellista taidekasvatusta ilman velvoitteita.

Kaikki jäsenet ovat tervetulleita päättämään yhdistyksen asioista vuosikokouksessa. Alle 15-vuotiaat ovat nuorisojäseniä, joilla ei ole äänioikeutta yhdistyksen kokouksissa ja joita ei voida valita kokousvirkailijoiksi eikä hallitukseen. Oppilaiden vanhemmat tai yhteisöt voivat liittyä yhdistykseen kannatusjäseniksi 50 € jäsenmaksulla tai tukea yhdistyksen toimintaa vapaaehtoisella kannatusmaksulla.

Jäsenedut

EDULLISEMMAT LUKUKAUSIMAKSUT
Jäsenetuna on tuntuvat alennukset lukukausimaksuista. Syys- ja kevätlukukaudella tuntihinnat ovat 40 € halvemmat jäsenille. Myös kesälukukauden maksut ovat edullisemmat jäsenille. Jäsenyys ja jäsenedut ovat henkilökohtaisia.

HIERONTAETU
Jyväskylän Tanssiyhdistys ryn jäseniksi liittyneet Tanssiopiston oppilaat ja oppilaiden huoltajat saavat lukuvuoden 23-24 aikana hieronnan etuhinnalla 39€/ 50 min Terveystalon Rela-hierojilla. Etuhinnan saa kun kirjautuu omilla tunnuksilla Tanssiopiston Hobiverin oppilaskorttiin ja näyttää sitä hieronnan maksun yhteydessä.

FYSIOTERAPIAETU
Jyväskylän tanssiyhdistys ryn jäsenet saavat 10% alennuksen Sirkusfysion hoitokäynneistä (Norm. 70€/h, tanssiyhdistyksen jäsenille vain 63€/h) Huom. Lisäetuna jäsenedun saavat hyödyntää myös oppilaiden perheenjäsenet! Lisätietoa https://sirkusfysio.fi/

ALENNUSTA TANSSITARVIKKEISTA
Alemana Dance Center (Harkkotie 5, 40250 Jyväskylä) myymälä myöntää Tanssiopiston oppilaille -10% alennuksen ostoksista. Myymälästä löytyy erilaisia tanssi-, baletti- ja jazztossuja sekä vaatteita.

Hallitus

Yhdistyksen vuosikokouksessa 30.10.2023 valitut Jyväskylän Tanssiyhdistys ry:n toimihenkilöt ovat: Puheenjohtaja Sinikka Rantala sekä hallituksen jäsenet: Saga Elgland, Linnea Moisio, Emma Mäkelä ja Emmi Jokinen sekä varajäsen Arja Sahlberg. Hallituksen ulkopuolisena esittelijänä ja yhdistyksen rahastonhoitajana toimii Jyväskylän Tanssiopiston rehtori Tuija Nikkilä.

Tanssiyhdistyksen hallitus vuonna 2023

Hallitukselle voi lähettää viestiä osoitteeseen tanssiopisto.hallitus@outlook.com

Lue lisää

Yhdistyksen säännöt (pdf)
Yhdistyksen vuosikertomus 2022-23 (pdf)
Yhdistyksen toimintasuunnitelma 2023-24 (pdf)
Oppilasrekisterin tietosuojaseloste, päivitetty 23.11.2020
Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelma (pdf)
Itsearviointisuunnitelma (pdf)
Kestävän kehityksen suunnitelma (pdf)