Tiiviskurssit

Suffle alkeet workshop, opettajana Jansku Ryssyjoka toinen maanantai alkaen 9.1.2023
Steppi alkeet, opettajana Sami Ulmanen4 kertaa keskiviikkoisin alkaen 8.2.2023
Hip hop koreografia, opettajana Simo Salimsiirtyy helmikuulle 2023

Suffle alkeet workshop

Opettajana Jansku Ryssy.

Shuffle on monille tuttu tanssityyli festareilta ja somesta. Shufflen juuret kantautuvat Australiaan, Melbourneen, jossa laji kehittyi 1980-luvun lopussa. Edm-kulttuurin ja sosiaalisen median avulla shufflen suosio on jatkuvasti kasvanut.

Suffle alkeet workshopissa opetellaan joka kerta uusi lyhyt koreografinen sarja alusta loppuun. Workshop sopii hyvin myös pop up -käynneille!

AIKATAULU
Joka toinen maanantai klo 20.15-21.15
Päivämäärät: 9.1, 23.1, 6.2, 20.2, 6.3, 20.3, 3.4, 17.4 ja 8.5.

PAIKKA
Jyväskylän Tanssiopisto, Vapaudenkatu 48-50, sali 1.

HINTA
Kurssimaksu 9 h 100 €
Yksittäinen tunti 15 €

ILMOITTAUDU KURSSILLE
Hobiverissa Workshopit ja lyhytkurssit -lomakkeella.

Steppi alkeet tiiviskurssi

Opettajana Sami Ulmanen.

Näillä tunneilla tutustumme stepin perustekniikkaan, liikemateriaaliin ja rytmiikkaan. Lisäksi harjoittelemme lyhyen steppikoreografian.

Steppinumeroiden riemukkaan kilkatuksen takana on tarkkaa kehonhallintaa, josta on hyötyä moneen muuhunkin lajiin. Rytmin kehollistaminen syventää suhdetta musiikkiin: hyvän grooven löytämisessä korvan ja kehon yhteispeli on key!

Avoimen tason tunneille ovat tervetulleita niin vasta-alkajat kuin jo aiemmin lajia harrastaneetkin, ja jokaiselle löytyy omalle tasolle sopivaa tekemistä.

Ota mukaan vaatteet joissa on hyvä liikkua sekä steppikengät tai muut tanssi-/sisäkengät.

Sami Ulmanen on jyväskyläläinen näyttelijä ja musiikin ammattilainen, joka on opettanut steppiä ja body percussionia aiemmin Lahdessa. Samin tunneilla jokainen kehittyy omaan tahtiin ja mokailu on sallittua.

AIKATAULU
Keskiviikkoisin 4 kertaa klo 19.30-20.30 Kalervonkadun yläsalissa
Kurssin päivämäärät: 8.2., 22.2., 8.3. ja 22.3.

HINTA
Kurssimaksu 4 h 50 €
Yksittäinen tunti 15 €

ILMOITTAUDU KURSSILLE
Hobiverissa Workshopit ja lyhytkurssit -lomakkeella.

Sami Ulmanen

Simo Salimin Hip hop koreografia -kurssi

KURSSI SIIRTYY HELMIKUULLE!

Lajinsa huippuihin kuuluva hip hop tanssija Simo Salim on samaan aikaan sekä täynnä energiaa että pohdiskeleva ja rauhallinen. Hän on opettanut tanssia monella tasolla useassa maassa ja tekee työtään aina sydämestään.

Salim otti ensimmäiset tanssiaskeleen vuonna 2007 kokeillen eri tyylejä. Krump, hip hop, house, locking ja popping kuuluvat hänen taitamiensa lajien laajaan skaalaan. Hän on on ottanut selvää lajinsa alkuperästä ja sen kehittymisestä ja hän on hankkinut paljon kokemusta sekä kotimaassaan Marokossa että kansainvälisesti mm. Martiniquessa, Tshekissä, Turkissa, Hollannissa sekä nyt myös Suomessa. Salim pyrkii tarttumaan kaikkiin mahdollisuuksiin missä päin maailmaa tahansa.

Salimin omaperäinen, sulava ja rytminen tanssi on täyden vartalonhallinnan, hyvän tekniikan sekä vuosien oman tyylin etsimisen tulos. Salim on edustanut kotimaatansa Marokkoa kolmesti maajoukkueessa ja hän on voittanut MM-pronssia kahdesti. 

AIKATAULU
Ilmoitetaan myöhemmin!

Simo Salim