Alennukset lukukausimaksuista

Jäsenalennus

Jyväskylän Tanssiyhdistys ry:n jäsenille kunkin viikkotunnin lukukausimaksu on 40 € edullisempi. Jäseneksi liitytään ilmoittautumisen yhteydessä. Jäsenmaksu 10 € maksetaan jokaisen lukukausimaksun yhteydessä. 

Perhealennus

Perhealennus on 15 € lukukausimaksusta jokaiselle samassa taloudessa asuvalle oppilaalle. Perhealennusta ei saa passihinnoista, kisaryhmämaksuista, puolilukukausimaksusta, kesälukukauden maksuista eikä opiskelija-alennuksen kanssa.

Opiskelija-alennus

Opiskelijat saavat 30 € alennuksen lukukausimaksusta. Opiskelija-alennusta ei saa passihinnoista, kisaryhmämaksuista, puolilukukausimaksuista, kesälukukaudella eikä perhealennuksen kanssa.

Opiskelija-alennuksen saadaksesi:

  • Olet yli 18-vuotias ja asut itsenäisesti.
  • Opiskelet päätoimisesti ja palkatta yliopistossa, korkeakoulussa tai ammattikorkeakoulussa ja toimitat meille opiskelijakortin tai muun todistuksen opiskelijavalinnasta kuluvan lukukauden lukuvuosimerkinnällä varustettuna 12.9 (syyslukukausi) / 30.1 (kevätlukukausi) mennessä.
  • Toisen asteen opiskelijoiden (ammatillisessa oppilaitoksessa tai lukiossa opiskelevat) tulee alennuksen saamiseksi toimittaa opiskelijatodistus sekä itsenäinen vuokrasopimus, joissa molemmissa näkyy voimassaoloaika kuluvalta lukuvuodelta.
  • Lähetä kuva opiskelijakortista/todistuksesta sekä vuokrasopimuksesta sähköpostitse eräpäivään mennessä. Kuva voi olla skannattu tai esim kännykkäkameralla otettu. Näin olet oikeutettu opiskelija-alennukseen.

Seniorialennus

60+ tunneilla alennus on -20% lukukausimaksusta. Ei voi liittää muita alennuksia.

Erityisryhmät

Erityisryhmien Iloa Tanssista -tunnin alennus on -20 % normaalista lukukausimaksusta. Ei voi liittää muita alennuksia.

Saavutettavuustuki

Jyväskylän tanssiyhdistys ry:ltä voi hakea vapaamuotoisella hakemuksella vapaaoppilas- tai osittain taloudellisesti tuettua oppilaspaikkaa (TATU). Hakuaika 1.- 31.8. yhdistys@jyvaskylantanssiopisto.org. Paikkoja on rajoitetusti.