Mimmi Salo

Mimmi Salo

Improvisaatio/Kompositio | Lasten baletti | Nykytanssi | Nykytanssitekniikka

Mimmi on tanssinopettaja, tanssitaiteilija ja fysioterapeutti. Hän opiskeli Itä-Suomen Liikuntaopiston tanssin ja somatiikan koulutusohjelmassa ja suoritti post graduate -ohjelman Copenhagen Contemporary Dance School -koulussa. Viimeisimpänä hän opiskeli tanssin ammattilaisille suunnatuissa nykytanssin syventävissä opinnoissa Outokummussa. Mimmi on tanssinut ja opettanut ympäri maailmaa: Suomen lisäksi Saksassa, Intiassa, Tanskassa ja Yhdysvalloissa. Hän on toiminut Jyväskylässä Tanssiteatteri Krampissa tanssijana, koreografina ja opettajana.

Fysioterapeutin opintojen lomassa hän suoritti kahden vuoden somaattisen liikepedagogin ja kehoterapeutin koulutuksen Saksassa. Hän käyttää työssään monipuolisesti kehotietoisuuden menetelmiä sekä fysioterapeutin osaamista anatomian ja liikkumisen kannalta. Fysioterapeuttina hän on syventynyt tanssijoiden kehonhuoltoon ja toiminnalliseen harjoitteluun.

Mimmi suhtautuu intohimoisesti tanssinopettamiseen. Hän haluaa luoda turvallisen ilmapiirin jokaiselle kehittää omaa fyysisyyttään. Tanssinopettajana hän näkee ja osoittaa oppilaan potentiaalin ja kannustaa tätä innostavasti kohti kasvua.