Mimmi Salo

Mimmi Salo

Nykytanssi | Nykytanssi/Kehotietoisuus

Mimmi on tanssinopettaja, tanssitaiteilija ja fysioterapeutti. Hän esiintyy ja koreografioi aktiivisesti tanssin kentällä ja toimii Keskellä-kollektiivin toisena perustajan ja taiteellisena johtajana.

Mimmi opiskeli Itä-Suomen Liikuntaopiston tanssin ja somatiikan koulutusohjelmassa ja suoritti post graduate -ohjelman Copenhagen Contemporary Dance School -koulussa. Viimeisimpänä hän opiskeli tanssin ammattilaisille suunnatuissa nykytanssin syventävissä opinnoissa Outokummussa. Mimmi on tanssinut ja opettanut ympäri maailmaa: Suomen lisäksi Saksassa, Intiassa, Tanskassa ja Yhdysvalloissa.

Fysioterapeutin opintojen lomassa Mimmi suoritti kahden vuoden somaattisen liikepedagogin ja kehoterapeutin koulutuksen Saksassa. Hän käyttää työssään monipuolisesti kehotietoisuuden menetelmiä sekä fysioterapeutin osaamista anatomian ja liikkumisen kannalta.

Mimmi suhtautuu intohimoisesti tanssinopettamiseen. Hän haluaa luoda turvallisen ilmapiirin jokaiselle kehittää omaa fyysisyyttään ja luovuuttaan. Tanssinopettajana hän näkee ja osoittaa oppilaan potentiaalin ja kannustaa tätä innostavasti kohti kasvua.

 

IG @mimmisdance @keskellakollektiivi

FB @Mimmi Salo Dance Artist  @keskellakollektiivi