UUTTA! Musical jazz group

Uusi satsaus musikaalijazztanssijan urasta haaveileville!

Valintakokeella valittava ryhmä on tarkoitettu tanssiteknisissä taidoissa edenneille ja teatteri-ilmaisusta kiinnostuneille oppilaille. Tuntien pääpaino on eri musikaalien tanssirepertuaarien opiskelussa ja mukaan kuuluu myös musikaaleille tyypillistä laulu- ja esiintymisvalmennusta. Tunneilla käymme läpi erilaisia musikaalikoreografioiden tyylejä syventyen eri teoksiin, joiden avulla harjoittelemme taiteellista monipuolisuutta tanssitekniikasta ulosantiin. Oman ilmaisutaidon löytyminen ja persoonallisen kehonkielen vaaliminen ovat tuntien tärkeimpiä elementtejä. Roolityöskentely, heittäytymiseen uskaltautuminen ja koe-esiintymisvalmennus tulevat osallistujille tutuksi kurssin aikana.

Ryhmän opettajan Jaakko Kulmalan lisäksi tunneilla on vierailevia opettajia. Ryhmä pääsee tutustumaan Jyväskylän Kaupunginteatterin toimintaan. Ryhmä valitaan pääsääntöisesti kahdeksi lukuvuodeksi ja toisen vuoden tavoitteena on osallistua auditioniin, jonka kautta voi päästä mukaan yhteistyössä Jyväskylän kaupunginteatterin kanssa valmistettavaan musikaaliproduktioon. Ryhmään haku vaatii aiempaa tanssikokemusta perus- tai jatkotasolta. Laulu- ja teatterikokemus eivät ole pakollisia mutta hyvä plussa! Ryhmän maksu on kisapienryhmähinnaston mukainen.

Valintatilaisuus

Valintakoe ryhmään on ti 10.8 klo 20-21. Ilmoittaudu valintakokeeseen sähköpostilla yhdistys@jyvaskylantanssiopisto.org.