Loppusyksyn tanssitunnit tarjoushinnoin!

Kattava valikoima eri tanssin lajien tunteja
Omia tunteja perheille, lapsille, nuorille, aikuisille ja 60+
Tasoja alkeista pitkälle edenneisiin

Huipputarjous uusille oppilaille

Vielä ehtii mukaan tanssimaan! Loppusyksyn tunnit (10 h) uusille aloittaville oppilaille vain 100€, opiskelijoille ja senioreille 70€.

Katso tuntien ajankohdat ja paikat lukujärjestyksestä ennen kuin ilmoittaudut. Lukujärjestys löytyy täältä.

Erityisen hyvin aloittaville tanssinharrastajille sopivat tunnit löytyvät listattuna täältä. Tanssitunteja voi aina kokeilla yhden kerran ilmaiseksi. Kokeilupaikka varataan etukäteen ilmoittautumalla tunnille sähköisen ilmoittautumisen kautta. Jos tunnilla ei jatka, ilmoittautumisen voi peruuttaa puhelimitse tai sähköpostilla ensimmäisen kerran jälkeen.

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2022-23

Lisätunteja edullisesti

Jo syyslukukaudelle oppilaaksi kirjautuneet saavat loppusyyskaudelle lisätunteja -50% alennuksella koko syksyn hinnasta.

Kaverin kanssa vielä edullisemmin!

Paras tapa piristää syksyistä arkea on tavata ystäviään ja poiketa rutiineista. Yhdistä nyt molemmat! Piristä molempien syksyä ottamalla ystävä mukaan ja aloittamalla yhdessä hänen kanssaan uuden tanssilajin haltuunotto.

Kun tuot tunnille mukanasi ystäväsi uutena oppilaana niin saatte tunnit kaksi yhden hinnalla! Ilmoittautukaa uusille tunneille Hobiverin kautta ja laittakaa lisätietoihin kaverin nimi niin saatte molemmat tämän superalennuksen!

Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tunneista sähköpostilla yhdistys@jyvaskylantanssiopisto.org tai puhelimitse 044-3699700. Tanssiopiston toimisto on auki arkisin klo 9-16. 

Tervetuloa tanssimaan!