Sini Tuomisen Hip hop workshop 7.6.

Upea Sini Tuominen vierailee Jyväskylän Tanssiopiston kesässä!

Kuva Hamza Bakkach.

AIKATAULU PE 7.6.

tuntikoodikestoklo
Hip hop perusW0175 min15.15-16.30
Hip hop koreoW0275 min16.30-17.45
Hip hop jatkoW0375 min17.45-19.00

PAIKKA
Jyväskylän Tanssiopisto, Vapaudenkatu 48-50, sali VAP2

OPETTAJAN ESITTELY
Sini on katu- ja klubitanssikentällä tunnettu tanssijana, tanssinopettajana sekä kulttuurituottajana. Sini on intohimoinen battlaaja ja on pärjännyt hyvin niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Sini puskee ammattitaitoaan myös muilla alustoilla ja onkin päässyt tekemään monenlaista musavideoista, stadium keikkoihin ja teatterilavoille. Sinille matkustaminen on tärkeä osa motivoitumista sekä inspiroitumista ja hän olikin 2023 kolme kuukautta Yhdysvalloissa, jossa hän pääsi näkemään useita eri kaupunkeja ja perehtymään kulttuuriin apurahan turvin. Sinille kulttuurin ymmärtäminen ja siihen syventyminen on tärkeää. Hän uskoo tanssin välittävän paljon tietoa meistä kustakin ja oman tanssin hyväksyminen onkin Sinin mielestä avainasemassa yksilön tanssin kehityksessä.

https://www.sini-tuominen.com

TUNTIKUVAUKSET 
Hip hop perus
Tällä tunnilla perehdytään hip hop tanssiin alueellisten tanssien kautta. Tarkoitus on pitää hauskaa ja löytää vapautta hip hopin liikkeellisen kontekstin kautta. Samalla oppilaita haastetaan liikkeellisesti ja kognitiivisesti.
Hip hop jatko
Tämä tunti on edistyneemmille oppilaille ja  tunti tulee todella tarjoamaan haastetta jo hyvin edistyneillekin oppilaille. Tunnilla tehdään edistyneitä tekniikka harjoitteita sekä sovelletaan niitä. 
Hip hop koreo
Tällä tunnilla tehdään hip hop koreografiaa ja pyritään tekemään siitä omaa. Tunnilla myös sovelletaan koreografiaa ja haastetaan sen kautta opittua.

HINNAT
katso workshopin hinnat täältä.

ILMOITTAUTUMINEN
ilmoittaudu tuntikohtaisesti Hobiverissa Workshopit ja tiiviskurssit -lomakkeella.