Kevätnäytökset 25.-26.5.

Tanssivuosi huipentuu Tanssiopiston kaikkien oppilaiden kevätnäytöksiin. Luvassa on viisi upeaa erisisältöistä näytöstä.

NÄYTÖKSET
LA 25.5. klo 14 Osallistu, vaikuta, toimi, tanssi! 1. näytös
LA 25.5. klo 18 Osallistu, vaikuta, toimi, tanssi! 2. näytös
SU 26.5. klo 14 Osallistu, vaikuta, toimi, tanssi! 3. näytös
SU 26.5. klo 17 Osallistu, vaikuta, toimi, tanssi! 4. näytös
SU 26.5. klo 19 Näytön aika -lopputöitä sekä VEK- ja teemaryhmien esityksiä

PAIKKA
Monitoimitalo, Kuntoportti 3.
Huom! Paikka muuttunut ennakkoon ilmoitetusta.

LIPUT
Aikuiset 15 €
Lapset, opiskelijat ja varusmiehet 10 €
Perhelippu 2 aikuista ja 2 lasta 45 €
Alle 3-vuotiaat ilmaiseksi

Suosittelemme lippujen ostamista ennakkoon lippuagentti.fi.
Tarkastathan ennen lipun ostoa missä näytöksessä oppilas esiintyy!
Lipunmyynti tuntia ennen ovelta käteisellä ja MobilePay.
Numeroimattomat katsomot.
Sisään katsomoon pääsee noin 15 min ennen esitystä.

HARJOITUSAIKATAULU JA ESITYSJAKO

ESITYSJÄRJESTYS

YLEISINFO ESIINTYJILLE

  • ESITYSVAATTEET Oppilaat saavat esiintymisasut mukaan kotiin viimeisillä tunneilla ennen esitystä. Esitysvaatteet ovat Tanssiopiston omaisuutta, ja ne palautetaan heti esityksen jälkeen pukuhuoneissa oleviin esityksen nimellä varustettuihin säkkeihin. Lisää tietoa esiintymisasujen palautuksesta.
  • SAAPUMINEN Esiintyjät tulevat monitoimitalolle Rautpohjan puoleisista ovista suoraan pukuhuonekäytäville. Seinillä on lappuja joista näkee missä pukuhuoneessa ryhmä on.
  • VALOHARJOITUKSET Harjoitukset Monitoimitalolla alkavat ja päättyvät aikataulun mukaan ja kestävät vain 10 min, älä myöhästy! Harjoitusten aikana salin reunassa saa lämmitellä äänettömästi. Näytöksen aikana näyttämön sivuissa EI SAA liikkua eikä meluta.
  • SAATTAJAT Alle 7.v. oppilailla tulee olla yksi huoltaja, joka saattaa lapsen pukuhuoneeseen ja näyttämölle. Huoltaja saa opettajalta saattajalipun jolla pääsee katsomaan näytöstä. Saattaja saa seurata harjoituksia. 15 min ennen esityksen alkua saattajan pitää poistua aulaan ja tulla heti uudestaan sisään lipuntarkastuksen kautta. Paikkoja katsomoon ei saa varata.
  • VASTUU Jos harjoitusten jälkeen jää odotusaikaa niin oppilaat ovat huoltajan vastuulla, opettaja on kiinni muiden ryhmien harjoituksissa. Väliajan voi viettää Monitoimitalon kahviossa tai käydä kotona jos ehtii.
  • ESITYKSEN SEURAAMINEN Oppilas saa ennen ja jälkeen omaa esitystään seurata näytöstä liputta opettajan osoittamasta paikasta.
  • NOPEAT VAIHDOT Jos oppilaalla on useampi esitys eli vaatteita pitää vaihtaa niin kysy opettajalta paljonko siihen on aikaa. Vaihto voi olla nopea (2 min), tarvittaessa se tehdään heti kulisseissa ja huoltajan pitää tulla tarvittaessa auttamaan vaatteiden vaihdossa.